Great Spirits

Een bijzonder uniek bier vol oude Noorse invloeden met een moderne twist. Dit bier is gebrouwen met onder andere rogge, kveik en jeneverbes. Een goede lichtzoete doordrinkbare bier met een subtiel kruidige en fruitige smaak.

Fix

Fris blond bier met een mooi gebalanceerde smaak. Gebrouwd met een combinatie van twee granen, wat een mooie kleur geeft aan het bier. Gebrouwen met Europese hoppen.

Fogg & Passepartout

Dubbel gebrouwen in Belgische stijl. Om dit bier te brouwen is gebruikt gemaakt van vier verschillende Belgische granen en donkere kandijsuiker. Als hop is gekozen voor een combinatie van een Franse en Engelse hop.

DWALER

Fris amberkleurig Pale Ale met nazomerse smaken. Fruitig met een tint van karamel en rozijn. Vergist met Hornindal Kveik. Door het lage alcohol percentage wordt je uitgenodigd om er gerust meer dan een van te drinken.

Ontdekkingsreiziger

De Ontdekkingsreiziger is onze verzameling van Sterk Blond bieren. Onder deze naam testen en proberen wij verschillende nieuwe combinaties uit op zoek naar het uiteindelijke recept. Elk nieuwe versie van dit bier wordt aangegeven met een eigen windrichting. Momenteel zijn Ontdekkingsreiziger N en Ontdekkingsreiziger NO de twee bieren gebrouwen onder deze naam. Sterk blond is een bierstijl van zeer lichte kleur met flink wat koolzuur waar door het bier wat aan de droge kant is. Een gebalanceerde kruidigheid en fruitigheid vooral afkomstig van de gist is wat dit bierstijl smaak en aroma geeft. Lees hier onder meer over de huidige Ontdekkingsreiziger bieren!