over Ons bier

Onze bieren zijn stuk voor stuk van eigen receptuur. Ons bier doorloopt een reis van tekentafel tot het proeven. Deze reis staat met een goede voorbereiding. Elk bier heeft zijn eigen stijl en verhaal waarop ons recept is gebaseerd. Wij kiezen zorgvuldig ons mout, gist en hoppen uit op de lekkerste combinaties. Alles voor een gebalanceerd maar bijzonder en avontuurlijk bier.

“Avontuurlijk bier, gebrouwen voor verhalen”

Bierstijl APA

Alcohol % 5.0

IBU 35

60 flessen (33cL)

Al onze gebrouwen bieren

Bjarni Pale Ale

Vernoemt naar de eerste Europeaan die Amerika heeft gezien. Vol met Amerikaanse hoppen wat het een fris tropisch American Pale Ale maakt.

Jaar: 2023 — Bierstijl: American Pale Ale — Alcohol: 4,5% — IBU: 35

Fogg & Passepartout

Dubbel gebrouwen in Belgische stijl. Er is gebruikt gemaakt van vier verschillende Belgische granen en donkere kandijsuiker. Met een combinatie van een Franse en Engelse hop.

Jaar: 2022 — Bierstijl: Dubbel — Alcohol: 6,3% — IBU: 26

Dwaler

Fris amberkleurig Pale Ale met nazomerse smaken. Fruitig met een tint van karamel en rozijn. Vergist met Hornindal Kveik.

Jaar: 2022 — Bierstijl: Pale Ale Kveik — Alcohol: 4,5% — IBU: 35

Fix

Fris blond bier met een mooi gebalanceerde smaak. Een combinatie van twee granen geeft een mooie kleur aan het bier. Gebrouwen met Europese hoppen.

Jaar: 2022 — Bierstijl: Blond — Alcohol: 5,6% — IBU: 20

Ontdekkings-reiziger

Onze eerste eigen bierrecept waar we meerdere versies van hebben gebrouwen. Het is een droog blond bier met een fijne bitterheid en aroma van nobele hop.

Jaar: 2021 / 2022 — Bierstijl, Sterk Blond — Alcohol: 8,8% — IBU: 30

Great spirits

Een uniek bier vol oude Noorse invloeden met een moderne twist. Gebrouwen met onder andere rogge, kveik en jeneverbes. lichtzoet met een subtiel kruidige en fruitige smaak.

Jaar: 2023 — Bierstijl: Roggenbier — Alcohol: 6,6% — IBU: 21