Brouwdag

We hebben eens een keer niet een brouwdag maar twee brouwdagen op de planning staan. Speciaal voor de verjaardag van Wessel en Yorick brouwen we een blond en een dubbel bier. Op deze dag beginnen we met het brouwen van de dubbel.

Brouwdag

We hebben eens een keer niet een brouwdag maar twee brouwdagen op de planning staan. Speciaal voor de verjaardag van Wessel en Yorick brouwen we een blond en een dubbel bier. Op deze dag brouwen we een blond bier.

Proefbrouwdag

Vandaag staat een speciale verjaardagsbier op de planning. We brouwen een kleinere batch in verband met voor ons nieuwe ingrediƫnten. Het bier zit namelijk vol met noordelijke invloeden!

Botteldag

Vorige week hebben wij een kleinere hoeveelheid bier gebrouwen als test voor een grote feestbatch. We zetten ongeveer 10 liter om in 30 flessen bier. Nog even rijpen en dan proeven! We zijn ontzettend benieuwd naar de smaak van dit bijzondere bier met noordelijke invloeden.

Brouwdag

Last minute hebben wij ons nog ingeschreven voor het OBBK. Veel spanning en uitdaging dus om een goed bier te brouwen in een korte periode. We hebben nog maar een mogelijkheid en dat is brouwen met onze vertrouwde gist, kveik. Om voor het OBBK een Belgische bier te brouwen met kveik is niet het meest […]

Botteldag

Vorige week hebben wij voor het OBBK een American Pale Ale gebrouwen. Zo’n 60 flesjes zullen deze dag met dit bier gevuld worden. 3 daarvan gaan na goedkeuring op de proefdag naar het OBBK.

Proefdag

Voor het OBBK hebben wij een American Pale Ale gebrouwen. Op deze dag gaan wij testen of dit bier is geslaagd. Een spannende dag want wij willen natuurlijk goed bier aanleveren en we hebben dit bier nog nooit eerder gebrouwen. Mocht het volgens ons goed genoeg zijn dan krijgt dit bier een beoordeling op het […]

OBBK

Provoosthuis Potterstraat 36, Bergen op Zoom, Nederland

Vandaag zal de door ons gebrouwen APA gekeurd worden door de keurmeesters van het Bergsche Bierbrouwers Gilde tijdens het jaarlijks Bergs Bierfestival. Spannende dag dus!

Brouwdag

Bier: n.t.b.

Brouwdag

Bier: Bjarni Pale Ale