ONS VERHAAL

OVER ONS

Sinds 2020 zijn wij bezig geweest met het brouwen van bier. Startend met een kant-en-klare pakket in een 12 L pan brouwde we ons eerste bier. We hadden echter nog niet het gevoel dat we echt bier hadden gebrouwen, dus de drang ontstond al snel om uit te breiden. Nu anderhalf jaar later brouwde we ons eerste succesvolle bier. Op 1 januari 2022 besloten we om officieel een brouwerij te starten. Daar ontstond Brouwerij De Reiziger. Met onze gecombineerde kennis is ons doel om heerlijk bieren te brouwen en onze kennis te delen!

Ons verhaal is nog maar net begonnen. Op onze berichtenpagina nemen we jullie met ons mee op onze reis van bierbrouwen.

Wil je meer te weten komen over ons proces of over het brouwen van bier. Neem gerust een kijkje op onze website en neem contact op als je meer wilt weten.

ONZE BROUWERS

Onze drie hoofdbrouwers zijn drie broers met een gezamenlijke passie voor bier en het proces. Met zijn drie├źn bedenken we bij ieder brouwproces hoe we het kunnen verbeteren. Wat creativiteit is nodig omdat we op dit moment nog thuisbrouwers zijn.

Wessel Bouterse

Bierbrouwer sinds 2020

Wessel Bouterse on Untappd

Yorick Bouterse

Bierbrouwer sinds 2020

Yorick Bouterse on Untappd

Steven Bouterse

Bierbrouwer sinds 2020

Steven Bouterse on Untappd

ONZE NAAM

De Reiziger heeft iets mysterieus. Iedereen op reis heeft zijn eigen verhaal. Voor de een is de reis een vakantie ver weg van de dagelijkse sleur. De ander gaat op reis voor de ontdekking van een nooit eerder bezochte oord. Hoe groot of klein de reis ook is, het zit altijd vol avontuur.

Brouwerij De Reiziger brouwt bier vol avontuur. Een slok van ons bier moet jou gedachten naar de meest bijzondere oorden brengen. Waar ter wereld je ook bent. Geniet een moment van de wereld en drink ons bier

ONS BROUWPROCES

Nog in te vullen